Emelőgép bérlés

Professzionális emelőgépek és targoncák

Végezze munkáját hatékonyabban, magasabb színvonalon! Szerelési, karbantartási, építési vagy takarítási feladatokat kell végeznie olyan helyen, amely állványzatot igényel? Raktári munkákhoz, anyag- és árumozgatási feladatokhoz keres megfelelő munkagépet? Feladattól függően, válassza kosaras emelőgépeinket, vagy homlokvillás targoncáinkat, melyek megkönnyítik és felgyorsítják a munkát, ezáltal időt és pénzt takarítanak meg Önnek! Könnyen telepíthetők, önálló mozgásra képesek, így a kültéri és beltéri munkák is hatékonyabban végezhetők velük.

Hogyan válasszon emelőgépet?

Az elsődleges szempont, hogy milyen munkálatokat szeretne végezni: ettől függ, hogy karos vagy ollós emelőre van szüksége. Előbbi oldalirányban is képes mozogni. Fontos tudni, hogy kül- vagy beltéri feladatokhoz használja majd, és hogy milyen magasságban dolgozna vele.

Ollós emelőgépeink keskenyek és alacsony építésűek, így akár egy bejárati ajtón is be tudnak menni, egyhelyben képesek megfordulni, szűk helyeken is jól manőverezhetők. Elektromos meghajtásuknak köszönhetően zajkibocsátásuk minimális, ezért kiválóan használhatók zárt terekben, pl. társasházak udvarán, áruházakban, sport- vagy egészségügyi intézményekben, emelési magasságuk miatt pedig ideálisak csarnokokban, szállodák halljaiban történő munkavégzéshez. Speciális kerekeik és gumitalpaik nem hagynak nyomot, bármilyen burkolaton dolgozhat velük. A gépek a földről is irányíthatók, így a kezelőnek nem kell helyet biztosítani a kosárban. A munkakosár 230 V-os kiállásához elektromos kéziszerszámok, pneumatikus eszközök, nagynyomású vízzel tisztító berendezések csatlakoztathatók.

Gépeink kezeléséhez „mobil szerelőállvány” kezelői vizsga szükséges. Emelő berendezéseinket bérelheti gépkezelő személyzettel is.

GS-1930 önhajtós, elektromos működtetésű ollós emelő

Keskeny nyomtávú emelőgép, mely kis méretei miatt szűk helyen történő munkavégzésre is alkalmas. Kétzónás vezérlőrendszere, csendes működése és gumikerekei ideálissá teszik a legkülönfélébb beltéri munkákra. Biztonságos üzemeltetésükhöz szilárd és vízszintes talaj ajánlott.

Méretek

AHosszúság 1,83 m
BSzélesség 0,76 m
CMagasság 2 m
BMunkaterület magasság 7,79 m
CHasmagasság 6 cm
BPlatform magassága 5,79 m
BPlatform hossza 150 cm
BBővítő platform 90 cm
CÖssztömeg 1498 kg

Mozgatás

Emelési idő 52 mp
Mozgatás (felemelt kosárral) <1 km/h
Mozgatás (összecsukott állapotban) 4 km/h
Fordulókör 4,72 m

Biztonság

Vészleállítás az emelőkosárnál és a kocsin

3969 LE elektromos működtetésű ollós emelő

A JLG 3969 LE ollós munkaállvány egy rendkívül népszerű géptípus, nem véletlenül, mert bár szilárd talajra ajánlott, mégis könnyedén közlekedik terepen is.

Méretek

AHosszúság 1,75 m
BSzélesség 1,8 m
CMagasság 1,96 m
BMunkaterület magasság 14 m
CHasmagasság 20 cm
BPlatform magassága 12,5 m
BPlatform hossza 270 cm
BBővítő platform 140 cm
CÖssztömeg 4427 kg

Mozgatás

Emelési idő 42 mp
Mozgatás (felemelt kosárral) <1 km/h
Mozgatás (összecsukott állapotban) 4,8 km/h
Fordulókör 4,72 m

Biztonság

Vészleállítás az emelőkosárnál és a kocsin

Hogyan válasszon targoncát?

Targoncának is mindig az adott feladathoz kell igazodnia. Nem mindegy, milyen helyszínen, milyen hosszú útszakaszon, milyen belmagasságú helyen használná a gépet. Fontos szempont, hogy mekkora tömeget szeretne mozgatni, mert gép súly/teherközéppontját és maximális emelési magasságát is figyelembe kell venni a targonca kiválasztásakor.

Homlokvillás targoncáink kiváló paraméterekkel rendelkeznek a leggyakoribb raklap-, anyag- és árumozgatási és leltározási feladatokhoz, mind a teherbírás, mind az emelési magasság tekintetében. 4 támaszú gépeink (a gép négy szélén vannak a kerekek) kevésbé egyenletes talajon is stabil árumozgatást biztosítanak, beltérben elektromos üzemű, akkumulátoros kivitelnek köszönhetően, rendkívül csendesek. Fix oldalú, ajtós és lehajtható hátfalú kivitelű szerelőkosarak, valamint különféle adapterek csatlakoztathatók hozzájuk, melyek az emelővilla helyére kerülhetnek fel. Ilyenek pl. bálafogó adapterek, tekercsfogók, hordófordítók, hótolók stb. Targoncáinkon a gyártó által standard felszereltségként kiépített három kör, kezelőkar található: az első az oszlop emelés/süllyesztésért felel, a második kör az előre döntést/vissza döntést irányítja, a harmadik kör a villa oldalmozgató berendezést kezelve a villakocsit mozgatja jobbra, balra.

EP 25K

Főbb paraméterek

Önsúly 4200 kg
Teherbírás 2,5 tonna
Emelési magasság 3,3 méter

7FBMF35

Főbb paraméterek

Önsúly 5850 kg
Teherbírás 3,5 tonna
Emelési magasság 3,3 méter

CPD 25

Főbb paraméterek

Önsúly 3950 kg
Teherbírás 2,5 tonna
Emelési magasság 3,3 méter

Felhasználási területek

Megkönnyítjük a munkát gépeinkkel, bárhol is dolgozik velük

Akár kültéren, akár beltéren kell dolgoznia, válassza mindig az adott feladathoz leginkább megfelelő gépünket. Az alábbiakban összeszedtük azokat a munkálatokat, amelyekhez elvégzéséhez kosaras emelőgépeink és homlokvillás targoncáink alkalmasak.

Gyorsítsa meg a munkát, növelje a hatékonyságot és minimalizálja a balesetvédelmi kockázatot!

  • légkábel és villanyoszlop szerelés
  • tető- és ereszcsatorna javítás
  • fa koronaritkítás, veszélytelenítés
  • épület karbantartás, felülettisztítás
  • építőipari munkák és kivitelezés
  • stand és installáció építés
  • rendezvény állványzat építés
  • raktározási feladatok, anyagmozgatás

Eszköz igénylése

Rendeljen tőlünk gépet online!

Rögzítés...

Szíves türelmét kérjük. Igénylésének rögzítése folyamatban van.

Igénylés rögzítve!

Igénylését sikeresen rögzítettük. Munkatársunk hamarosan jelentkezik az időpontegyeztetés miatt.

Hiba!

Igénylésének a rögzítése során váratlan hiba lépett fel. Megértését köszönjük és kérjük, próbálja meg később elküldeni igénylését, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken (e-mail-ben vagy telefonon)!

Emelőgép igényléséhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Adja meg az Ön számára megfelelő időpontot, továbbá a bérlés időtartamát, valamint válassza ki az igényelt gépet és adja meg adatait!

Fontos! Gépeink kezeléséhez a Magyar jogszabályok szerint „emelőgépkezelő (kivéve targonca)” elnevezésű, 32 582 02-es főcsoport számú tanfolyam szükséges, aminek a végén a 4221-es csoportszámú „Mobil szerelőállvány” vizsgát kell letenni. Csak akkor igényeljen emelőgépet, ha Ön vagy a gép kezelője rendelkezik ezekkel!